I hele september måned vil der være en rabat på 10% (For kunder med fast tilknytning vil dette være 10% + den rabat de får i forvejen). Dette gælder alle former for support og alle produkter (Rabat fratrækkes i webshoppen ved at bruge rabat-koden SEPTEMBER og rabat ved support services vil blive fratrukket på fakturaen.

Dette er en god mulighed for at få renset ud i computeren, opdateret til et nyere og hurtigere sikkerhedsprogram eller få taget has på de problemer som man har døjet med i alt for lang tid. Alt dette kan nu lade sig gøre hurtigt, nemt og til en billig penge. Hos Arufu sætter vi en ære i at alle skal kunne få glæde af at bruge deres computer, uanset om det er til underholdning eller arbejde.

Der er nu også mulighed for at få skiftet til en hurtigere og mere pålidelig antivirus, selvom det skulle hænde at der stadig er f.eks 3 eller 6 måneder tilbage på det gamle abonnement fra en anden producent, dette er nu chancen for at få tilføjet noget af den resterende tid ved køb af ESET’s NOD32 eller SmartSecurity 4, så det år licensen løber bliver til 1 år og 3 måneder eller hvor lang tid der nu er tilbage af det gamle abonnement. Kontakt venligst Arufu for at høre nærmere.

De priser der er i webshoppen er de laveste på nettet, hverken Edbpriser eller andre prisportaler kan matche prisen på de antivirus og sikkerhedsprodukter som Arufu tilbyder.

Og selvfølgelig er der også mulighed for at få en gratis fuld version af enten Eset NOD32 Antivirus, eller Eset Smart Security til brug i 90 dage (3 måneder) – Arufu betaler også porto! Kontakt Arufu per telefon eller email, så sendes pakken inden for 2 arbejdsdage – helt gratis.

Rigtig god fornøjelse

Venlig Hilsen

-Arufu