Vi forhandler desværre ikke længere ESET, men klik på linket herunder og prøv vores nye hurtigere og mere tidssvarende Antivirus:

ESET Smart Security (Udgået)
Antivirus + Antispyware + Firewall + Antispam

Internettet er et fantastisk sted til at netværke og søge efter informationer og underholdning, men det er også her, at ondsindet software og andre trusler lurer. ESET Smart Security sikrer din computer ved hjælp af avanceret proaktiv registrering, som blokerer de fleste kendte og uopdagede trusler flere timer eller dage hurtigere end andre internetsikkerhedsteknologier.

 

Primære fordele

ESET Smart Security, som er bygget på den prisbelønnede NOD32 antivirus- og antispywaremotor, stopper de fleste nye trusler proaktivt, længe før andre leverandører har udstedt en signatur, så dit forsvar mod nye og ukendte trusler maksimeres.

 • Integreret antispam og en personlig firewall beskytter dig, når du er online, og renser internettrafik og e-mails, selv når de er SSL-krypterede
 • Forhindrer trusler i at trænge ind via flytbare enheder, så du roligt kan dele filer
 • Integreret SysInspector og SysRescue forenkler systemdiagnose og gendannelse
 • Proaktiv beskyttelse mod mere og mere avancerede og målrettede cybertrusler
 • Selvforsvar forhindrer malware i at nedsætte beskyttelsesniveauet
 • Små signaturopdateringer foregår diskret og efter behov og nedsætter ikke systemets hastighed

Nøglefunktioner

Smartere scanner – Trusler trænger ikke altid ind på den måde, du forventer. Scanning af SSL-krypterede HTTP- og POP3-protokoller får også bugt med skjulte trusler. ESET’s smarte optimeringsfunktion gør filscanning hurtigere end nogensinde.

Tidsbesparende firewall – Den nye indlæringstilstand sparer tid ved automatisk at oprette firewall-regler via monitorering af, hvordan slutbrugere anvender netværket, og tilbyder avancerede firewall-tilstande til avancerede brugere. Du kan parre tilpassede firewall-profiler med netværkszoner, der er tillid til, så de hensigtsmæssige firewall-regler anvendes automatisk baseret på den registrerede tilstedeværelse i netværket.

Godkendelse af en zone, der er tillid til – Identificer netværkszoner, der er tillid til, i henhold til netværkskonfigurationer (en konfigurerbar kombination af værts-/DNS-/DHCP-serverens IP-adresse, trådløs SSID, tilslutningsprofil osv.), eller godkend sikkert en zone til et netværk ved hjælp af ESET Authentication Server.

Opgraderet antispam – ESET Smart Security klarer nu irriterende spam med et mindre, hurtigere og endnu mere effektivt spamfilter.

Sikkerhed til flytbare medier – Trusler kan komme ind i din PC via flytbare medier, såsom USB-stik. Ved selvkørende medier scanner ESET Smart Security autorun.inf og tilknyttede filer, når mediet isættes, og scanner desuden alle filer på alle flytbare enheder, når der fås adgang til dem, eller under en fuldstændig scanning af mediet

Systemværktøjer – ESET SysInspector og ESET SysRescue forenkler diagnosticering og rensning af inficerede systemer ved at tillade dybe scanninger af systemprocesser for at finde gemte trusler og ved at oprette en bootbar gendannelses-CD/DVD eller USB-drev til at hjælpe dig med at reparere en inficeret computer.

Selvforsvar – ESET NOD32 Antivirus har en indbygget teknologi, der forhindrer ondsindede softwareprogrammer i at beskadige eller deaktivere programmet, så du kan være sikker på, at dit system altid er beskyttet.

Forbedret brugervenlighed

ESET Smart Security har talrige hastigheds-, sikkerheds- og anvendelighedsopgraderinger, såsom:

 • Den strømbesparende tilstand forlænger batteriets levetid på bærbare computere, uden at det går ud over sikkerheden
 • Et skærmbillede med status for beskyttelse informerer dig om registrerede trusler
 • Pop op-meddelelser med oplysninger er skjulte, når der køres programmer i fuld skærm, såsom spil, videoafspillere eller præsentationer
 • Beskyttelse med adgangskode forhindrer ESET NOD32 Antivirus i at blive afinstalleret af fremmede
 • Ny grænseflade og tastaturgenveje gør det nemmere for synshæmmede brugere at anvende programmet

Systemkrav

Processorarkitektur
Intel, AMD x86/x64
Operativsystem
Windows 7, Windows Vista, Windows XP, Windows 2000

Certificeringer og priser

Antivirus certified by ICSA Labs ICSA Labs
Antivirus certified by Virus Bulletin Virus Bulletin
Antivirus certified by AV-Comparatives AV-Comparatives
Antivirus certified by West Coast Labs West Coast Labs
Antivirus certified by OPSWAT OPSWAT