Vi forhandler desværre ikke længere ESET, men klik på linket herunder og prøv vores nye hurtigere og mere tidssvarende Antivirus:

ESET Endpoint Security (Udgået)

Beskyt dit netværk på tværs af alle platforme: Windows, Mac, Linux, Android, servere, arbejdsstationer.

Nem styring

Det behøver ikke at være tidskrævende og besværligt at styre antivirus til flere hundrede endpoints. ESET Endpoint Security er omfattende og let at bruge. Opret politikker for grupper, og planlæg opgaver for at automatisere rutinemæssige aktiviteter fra intuitive skærmbilleder.

Opgrader din beskyttelse

Softwaren indeholder stærke styringsværktøjer, er nem at anvende for slutbrugere og indeholder den mest avancerede proaktive trusselsregistrering, som beskytter din virksomheds værdifulde data. Proaktiv beskyttelse mod mere og mere avancerede og målrettede cybertrusler.

Få fuldstændig ro i sindet

ESET Endpoint Security benytter flere lag af sporing og unik skyteknologi til at holde trusler ude og blokere alle potentielle angrebsvektorer. Små signaturopdateringer foregår diskret og efter behov og nedsætter ikke systemets hastighed.

Nøglefunktioner

ESET Live Grid (anerkendt skydrevet scanning) NYSkydrevet scanning leverer optimal realtidsbeskyttelse mod trusler fra internettet og misbrug af sociale medier.
Web-kontrol NYLader administratoren indstille kategorier af hjemmesider, som ikke må besøges af brugere (f.eks. pornografi eller sociale medier). Hjemmesiderne kategoriseres automatisk ved hjælp af cloud-funktioner.
Smart detektion NYESET’s smarte Live Grid®-teknologi tilbyder flere lag beskyttelse med præcis identifikation af selv aldrig før sete former for malware.
FirewallBeskyt dit netværk mod onlinetrusler med ESET Endpoint Security’s alt-i-én, antimalware, firewall og antispam.
Øget mediekontrol NYEnhedskontrollen lader administratoren opstille regler for, eller helt blokere, specifikke enheder. Det giver også administratoren mulighed for at nægte visse brugere at anvende eksterne enheder som fx. USB-sticks og CD’er.
Avanceret HIPS-funktionalitet NYDenne er for rigtige nørder – nu kan du indstille systemets funktioner mere detaljeret: specificer regler for systemets registreringsdatabase, aktive processer og programmer, og finjuster din IT-sikkerhed.
Spiller-mode NYUdskyd alle pop-op-vinduer, opdateringer eller andre systemintensive aktiviteter for at bevare systemets ressourcer til spil eller andre fuldskærmsaktiviteter.

Beskyt dem alle – ESET Unilicense

ESETs unikke Unilicense-system giver dig mulighed for at udvide beskyttelsen til alle operativsystemer, der kører på en enkelt maskine.

Bland og tilpas beskyttelsen til Windows, Linux og Mac OS inden for rammerne af licensen.

Udmærkelser

Virus Bulletin – Vi har opnået det højeste antal Virus Bulletin VB100 Awards og har aldrig overset en eneste “In the wild” virus.

Ydeevne

Mængden af ​​hukommelse, der bruges af produktet, mens maskinen og produktet er i en inaktiv tilstand og kører i baggrunden:
passmarkSeptember 2011

Systemkrav

Processorarkitektur
i386, x86-64

Operativsystem
Windows 7
Windows Vista
Windows XP
Windows 2000
Windows Home Server

Windows Server 2008 (32-bit, 64-bit, R2)
Windows Server 2003 (32-bit, 64-bit)
Windows Server 2000

Windows Small Business Server 2011
Windows Small Business Server 2008
Windows Small Business Server 2003 (R2)
Windows Small Business Server 2003