LENOVO ThinkPad E490

DKK 5.395,00 Ekskl. Moms

Tilgængelig på restordre

Core i5 8265U / 1.6 GHz, Win 10 Pro 64-bit, 8 GB RAM, 256 GB SSD NVMe, 14″ IPS 1920 x 1080 (Full HD), UHD Graphics 620, Wi-Fi, Bluetooth, sort, kbd: Nordisk

Et elegant design, en lille størrelse og en smart metallisk konstruktion sikrer, at den bærbare ThinkPad E490 er det perfekte valg til professionelle brugere på farten. Denne lette computer til kontoropgaver har en kraftfuld ydeevne med de nyeste Intel®-processorer, mulighed for dobbelt harddisk og dedikeret AMD-grafikkort. Og de robuste sikkerhedsegenskaber holder dine data godt beskyttet.

Tilgængelig på restordre

Varenummer (SKU): 20N8000RMX Kategori:

Beskrivelse

Sig farvel til sårbarheder

ThinkPad E490 har sikkerhedsegenskaber som ekstraudstyr, der giver bedre kontrol til SMV’er. Fingeraftrykslæseren tilføjer sikkerhed med biometrisk godkendelse, mens det dedikerede TPM-modul krypterer data på hardwareniveau. Vi tager af os sikkerheden, så du kan tage dig af dit arbejde.

Lenovo ThinkPad E490s laptop for SMB angled slightly right.

Spækket med kraft

ThinkPad E490 er udstyret med de nyeste Intel® Quad Core™-processorer, og det betyder, at alting går hurtigere – lige fra de daglige computeropgaver og åbning af multimediefiler til indlæsning af højtydende spil og selve spillet.

Backside of Lenovo ThinkPad E490s laptop for SMB showing metal cover in Black.

Bygget til virksomheder – testet til hverdagen

Den nye ThinkPad E490 er testet i henhold til branchestandarderne for at sikre driftssikkerheden. Vores computere i ThinkPad E-serien gennemgår en række test af bl.a. holdbarheden af hængslerne, test af blæserne for at holde varmen i skak, vibrationer og test for slag og stød under brug og transport samt test af tastaturet for at sikre, at taster og komponenter kan holde til lang tids brug. Når du køber E490, får du den perfekte blanding af værdi og robusthed.

Lenovo ThinkPad E490 laptop for SMB angled slightly right.

Blændende stil

Når det gælder om at være på farten, er ThinkPad E490 ikke blot let nok til at tage med under armen, når du skal til næste kundemøde, den sikrer også, at det sker i bedste stil. Vælg det holdbare plastikkabinet for en billigere model, eller gå efter metaludgaven for at få en tyndere model. Uanset, hvilken model du vælger, kan du vælge mellem to farver: den elegante Silver eller den klassiske Black.

Gå fra 0 til 80 % på 60 minutter

ThinkPad E490 styrker din produktivitet med hele 13 timers batteridriftstid.* Desuden kan Rapid Charge-teknologien oplade den til 80 % kapacitet på kun en time. Så, hvis du lader den op, mens du holder en times frokostpause, har du strøm nok til en dags arbejde.

*Baseret på test med MobileMark 2014. Batteridriftstiden varierer betydeligt afhængigt af indstillinger, brug og andre faktorer. Rapid Charge-funktionaliteten kræver 65 W-adapteren.

Yderligere information

Vægt1.75 kg
Størrelse32.9 × 24.2 × 1.99 cm

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.