Har du glemt din adgangskode?

Hvis du har været uheldig at miste dit password til windows (XP,Vista, 7), er der håb endnu. Nye værktøjer giver os muligheden for at bryde passwordet på din PC mens du venter, så du kan komme videre med dit arbejde eller bare fornøjelsen af at bruge din computer.

Den normerede tid er 10 minutter til 1 time afhængig af passwordets kompleksitet. Computeren skal indleveres hos os for at vi kan fjerne passwordet, da det ikke kan gøres over fjernsupport.

Hvis ikke der er mulighed for indlevering af din computer, kan vi også sende en tekniker ud til dig – dette afregnes efter gældende Onsite takst.

Du kan skrive en besked til os under fanen kontakt øverst på menulinjen eller klikke HER

(For at undgå misbrug, beder vi dig medbringe bevis på at computeren er din egen, f.eks. købskvittering eller lign.)