En sammensætning af mange kompetencer

Arufu IT er opbygget ud fra det princip, at kunden altid har en fast konsulent som rådgiver og IT-relateret kontakt.

Da vores erfaring er meget bred, kender vi en del til mange forskellige elementer i en forretning, bla. Hosting, design og vedligehold af hjemmesider, projektstyring med forhandling og kvalitetssikring af eksterne leverandører, datalovgivning, IT-sikkerhed og GDPR.

IT Serviceaftale

Uanset hvor meget eller lidt assistance jeres virksomhed har brug for, kan vi tilpasse en IT serviceaftale der passer til jeres behov og prisleje. Benyt os som sparringspartner til jeres interne IT, eller lad os om hele jeres drift, så I opnår de største besparelser med bedste resultat.

Data Redning

Skulle uheldet være ude, står vi klar med mulighed for dataredning i 98% af tilfældene. Vi har et robust samarbejde med et af nordens største datarednings-firmaer som kan tage sig af store som små opgaver, med lige stort engagement.

Fjernsupport

Med fjernsupport er vi ikke længere væk end et par få museklik. Bare enheden har strøm og internet, kan vi løse rigtigt mange af de problemer man støder på i hverdagen.

Managed Antivirus

For at en virksomhed kan føle sig tryg i vores digitale verden, er det en fordel at der også holdes øje med om jeres sikkerhedsløsning nu også holder hvad den lover. Vi overvåger sikkerheds-status på arbejdsPC´er /Mac’s eller servere og sørger for at løse de evt. problemer som kan opstå.

Microsoft Office 365

Microsoft Office er nok en af de mest kendte kommunikations og forretningsløsninger som igennem årtier har gjort virksomheder handledygtige og har hjulpet med til at give et godt indtryk udadtil hos kunder og leverandører. Vi er certificeret i installation og vedligeholdelse, så I altid er sikre på at f.eks. jeres E-mail kører som det skal.

Kassesystemer

Da vi har mange forskellige type kunder, falder en god del af dem også ind under butikker og restauranter, der har brug for et fleksibelt og drift-sikkert system. Da vi fokuserer på IT sikkerhed vil de terminaler vi tilbyder afspejle sikkerhed ud over branchestandard.

Photo på vej

Performance

Photo på vej

FAQ