Arufu er:

En virksomhed der yder IT support og hjælp til private og mindre virksomheder.

Vi kan løse mange alm. problemer over nettet – direkte på din PC eller Mac ved kun få klik fra din side.

Se evt. Support Siden, hvor der er forslag til nogle af de ting Arufu kan hjælpe med.

Arufu er dansk, men er inspireret af Japanske forretningsværdier og serviceniveau. Arufu består af Aru og Fu som hver især betyder “At eksistere” og “yde service” dette skrives ofte med tegnene アルフ. Dette er et bevidst valg i stræben efter den Japanske forretnings-model Kaizen som i simpleste form betyder “Gode ændringer/forbedringer” – dette er noget vi gør meget ud af, da vi ser forandringsvillighed som en essentiel del af de grundsten Arufu bygger på – sammen med kvalitetsfokus og kommunikation. Dette er byggestenene i den support vi yder til vores kunder.

Værdigrundlag:

Det er vigtigt for os at alle har mulighed for at få en god oplevelse ved hjælp og vejledning til deres computere, derfor går vi langt for at sikre vores kunder får en venlig og respektfuld betjening.

Det der gør Arufu anderledes end andre support virksomheder er, at vi udfører opgaverne i konstant dialog med kunden. Vi ser det vigtigt at altid være et skridt foran med de nyeste metoder og løsninger, samt at den dyreste løsning ikke nødvendigvis er den bedste for kunden.

Dette sikrer at der ikke opstår misforståelser og at de løsninger vi tilbyder, ikke er såkaldte “lappeløsninger” men gode permanente løsninger der sikrer en fremtidig problemfri brug af udstyret. Hver kundes behov er forskellige, derfor giver vi råd ud fra de oplysninger vi får fra kunden i konstant dialog.

En computer skal være et nemt, stabilt og behageligt værktøj at benytte – uanset om det er til underholdning eller til professionelt brug. Og vigtigst af alt: det skal virke hver gang.