Sådan undgår du svindel med NemID Nøglekort

Det er desværre blevet populært blandt cyberkriminelle at prøve at få fingrene i det personlige eller virksomhedsmæssige nøglekort fra NemID når dette sendes med posten.

Hvordan?

På grund af en oplysning der kan misbruges hvis man har opsnappet brugernavn og password, kan man se antal af nøgler tilbage på igangværende nøglekort og derfor inden for en uges nøjagtighed sige hvornår offeret får tilsendt nyt nøglekort fa NETS.

Dette kan dog udsættes i 2 år ved at benytte en NemID nøgleviser – en lille kode-generator på størrelse med en USB-nøgle som let kan betjenes af mennesker i alle aldre og har en levetid på min. 2 år (ved normalt brug kan den ofte holde i over 5 år!)

NemID Nøgleviser

Hvorfor er det smart?

Dette sikrer effektivt at ventetiden på et nyt kort bliver kraftigt forlænget og da koden til NemID ofte skiftes en gang om året (det anbefales som minimum), gør det processen med at aflure NemID brugernavn og Password samt derefter at opsnappe nøglekortet når det kommer fra NETS, yderst besværlig og langtrukken.

Og som et plus er den 100% offline, uden trådløs teknologi af nogen art og øger derfor IT-sikkerheden betydeligt – langt mere besværligt end din iPhone eller Android smartphone, da tyven skal have fysisk adgang til nøgleviseren.

Bestil din NemID Nøgleviser i dag

Kun 99,- hos NETS.