Bedste Antivirus til Gamere *Update 2016*

Gamere har altid været særligt sårbare over for angreb på grund af deres langvarige online-aktivitet og brug af peer-to-peer-netværk til f.eks opdatering af spil som World of Warcraft. Men nu når denne gruppe er blevet offer for ting som E-mail phishing-svindel og password tyveri, har beskyttelse aldrig været vigtigere. Da mange har brugt tid på tuning af deres indstillinger for at yde en toppræstation, vil de nu ikke være nødt til at ofre hastighed for beskyttelse. Webroot Antivirus leverer det bedste af begge verdener: Maximal Sikkerhed og Maximale FPS!

Tests har vist, at mange andre førende Antivirus producenter går meget op i at kunne tilbyde et hav af funktioner – men mange af dem har gået forbi en ting: Nemlig hastighed. Hvor mange har ikke prøvet at købe en ny PC eller Steam-Box til at Game på, installere et antivirus produkt og derefter føle af over 20-30% af den hastighed de har betalt for er forsvundet som dug for solen?

Det virker lidt som at betale for noget man ikke får – Men nu er der en rigtig god mulighed for at komme de tunge Antivirus programmer til livs.

gamer-reasons

Der er nu mulighed for at prøve dette 100% gratis og uden nogen former for omkostninger i intet mindre end 90 dage.

Brug linket herunder til at få tilsendt en gratis Fuld version af nok verdens bedste Gamer Antivirus – Så kan du selv mærke forskellen!

[contact-form-7 id=”2721″ title=”eset convert”]