Da vi her hos Arufu kun forhandler produkter som vi selv har testet og selv benytter os af, vil vi gerne dele noget af viden vi har erfaret med forskellige løsninger – i dette tilfælde NOD32 Antivirus Business edition.

Den prisvindende Antivirus kerne bag NOD32 kan fås i følgende varianter:

Produkt sammenlignings tabel

Features ESET Smart Security 4.2 ESET NOD32 Antivirus
Proaktiv Beskyttelse:
Prisvindende ThreatSense teknologi kombinerer flere lag af overvågning og beskytter dig imod trusler fra internettet – før de får mulighed for at slå til.
Præcis afsløring af trusler:
ESET identificerer med stor præcision, kendte og ukendte trusler. Det vinder konsekvent top priser fra test labs og er anerkendt for at have 0% scannings fejl.
Bygget til hastighed:
ESET software kræver mindre hukommelse og CPU kraft end nogensinde, og får din computer til at køre lynhurtigt, med mere plads til spil, web browsing og e-mail.
Sikkerhed mod fjernbare medier:
Beskyt mod AutoRun angreb og infektion gennem filoverførsel fra USB-enheder. Mulighed for at låse for uønsket adgang til din USB-enheder som USB-drev, eksterne harddiske og CD / DVD-drev.
Personlig Firewall:
Forhindre at uautoriserede programmer får adgang til dit netværk eller internetforbindelse. “New Learning Mode” opretter automatisk firewall-regler ved at observere brugernes adfærd og programmer/Spil.
Antispam:
Opdeler dine mails mellem uønsket og ønskede mail med stor præcision, så du undgår at spilde tid på at gennemgå oceaner af spam hver dag .

Man kan uddrage af tabellen, de generelle forskelle på de to produkter som her er Firewall og Antispam funktionerne. Det er derfor allerede her vigtigt at gøre sig op med sig selv og det firma man repræsenterer om de to funktioner er noget man har brug for eller ej. De fleste mindre firmaer og enkeltmandsvirksomheder kan med fordel vælge Eset Smart Security, da den indbyggede firewall sørger for at holde styr på medarbejdernes færden på nettet og beskytte brugeren mærkbart bedre end de alm. firewalls der er indbygget i styresystemener så som Windows, Linux og OSX.

Hvorimod større firmaer, institutioner og multinationale selskaber der allerede har brugt en god sum på hardware firewalls, kan forbedre gennemgangen af data ved brug af NOD32 i stedet for Eset Smart Security. Dertil kan så tilføjes at de computere der har installeret NOD32 eller Eset Smart Security, let kan administreres ved hjælp af  Eset Remote administrator fra firmaets It-afdeling og/eller administrator.

Dette robuste værktøj kan bruges til at få et overblik over hele firmaets netværk, ESET Remote Adminitrator (Se evt. systemskrav med mere hos ESET) kan også bruges til at se om beskyttelsen er 100% eller om der er maskiner der ikke enten er fuldt opdaterede eller som er blevet inficeret og af hvad.

Der er altid gode antivirus priser hos Arufu og vi er altid klar til at tilbyde vores produkter billigere end de fleste andre.

OBS! VI forhandler desværre ikke ESET længere, men vi kan tilbyde vores nye Cloud Antivirus løsning: Managed Antivirus hvor vi står for administration og sikkerhed i jeres virksomhed.

Hvis der er interesse i at høre mere, kan vi tilbyde en 30 dages fuld licens gratis.

[contact-form 4 “business”]