blankFlere af de store internetudbydere reklamerer med en nem og hurtig måde at få sin computer beskyttet og der er mange der vælger denne lette løsning, uden at vide hvad de egentlig køber. Her er et bedre og  billigere alternativ.

F.eks. koster det 40 kr om måneden hos en af de største internetudbydere i Danmark, men det løber hurtigt op til 480Kr for 12 mdr. eller 960kr for 24 mdr. – for et produkt der ikke lever op til de teknologiske standarder de fleste sikkerhedspakker har i dag. Ud over dette er det de færreste der har brug for en pakke der dækker 5 computere – for hvis ikke pakken ikke bliver brugt på 5 computere, er det rent spild af penge.

Vi går meget op i sikkerhed og kundeservice – og bruger selv de antivirus produkter vi tilbyder.

Derfor vil vi gerne tilbyde en rabat på op til 20% ved nykøb af Webroot Secure Anywhereblank

Webroot fås til Mac og PC og har vundet priser for deres smarte Real-time update teknologi, der opdager ellers ukendte virus/trojan og malware -typer. Webroot er specielt kendt for dets minimale ressourceforbrug og er specielt populært blandt Gamere, da det ikke forstyrrer spillet eller skaber lag og forsinkelser, som mange andre kendte mærker.

Dette tilbud indbefatter gratis rensning af din maskine + installation over nettet via vores nemme og sikre FjernSupport. (Gælder både PC og Mac) (Forbindelsen er AES256bit krypteret – samme kryptering som mange banker bruger).

Autoriseret Webroot forhandler

Klik her for at gå til webshoppen

Vælg selv din Sikkerhedspakke i vores webshop – det er helt gratis at prøve i 90 dage.